Tilføj din overskrift her

Koncept

Har du nogensinde haft lyst til en tur i biograf, en tur i teateret, prøve en ny restaurant, få gang i adrenalinen ved at klatre eller køre gokart eller bare få en kop kaffe eller to, men ikke ønsker at tage af sted alene?
Dette ønsker Single & Social at gøre noget ved, ved at arrangere sociale aktiviteter af forskellige slags, så der altid forgår noget og vi inviterer dig til at komme ud og være sammen med andre ligesindede.
Vores eneste ønske er således, at bringe mennesker sammen om at have det sjovt, få noget kvalitetstid og bringe mennesker tættere på hinanden og hvem ved, måske møde en livslang ven/veninde eller ”den eneste ene”.
Så hvis du har lyst til at komme ud blandt ligesindede mennesker og få nye oplevelser, opfordrer vi dig til at være social!

Single & Social søger at give en mere seriøs og social måde, at interagere med andre singler på gennem mad-, kulturelle- eller andre lærerige arrangementer, hvor man mødes om fælles aktiviteter og herigennem skaber venskaber og måske endda kærlighed.

Den primære målgruppe

Single & Socials primære målgruppe er singler i aldersgruppen 30-49 år, men selvom du ikke tilhører denne målgruppe, er du altid velkommen til at deltage i arrangementerne.

Der kan dog være arrangementer hvor man vil blive bedt om at oplyse sin “forholdsstatus” og hvor singler vil blive prioriteret, i forhold til mennesker i forhold.

Forventninger

Det forventes at alle deltagere kommer for at have det sjovt og møde nye mennesker uden forbehold.

Derfor accepterer Single & Social ingen form for diskriminering af køn, alder, vægt, religiøs, politisk eller  sexuel overbevisning mm.

Ligeledes forventes det, at man er ærlige omkring hvorvidt man er i et forhold, hvis man bliver spurgt om dette.

Vores samarbejdspartnere

Scroll to Top